ValeVita: здоровое горло – летом, зимой и всегда!

olfa

Сонячна погода і біль у горлі – питання, що у них спільного? Адже ангіна традиційно займає почесне місце в списках зимових і «демісезонних» захворювань і не повинна нагадувати про себе, коли за вікном +30 градусів. Ключові слова тут «за вікном»: знемагаючи від спеки, люди часто самі приносять зиму в свій будинок, а разом з нею – й дуже недоречну в теплий період патологію ротоглотки.

 

Гра в «тепло-холодно»

Кондиціонер, морозиво, довгостроковий морський заплив – коли спекотно, людина пробує всі можливі методи охолодження. Різкі перепади температур створюють умови для розвитку патогенних мікроорганізмів, які, звичайно, не сплять у будь-яку пору року.

З року в рік стикаючись з літніми ангінами, провізори вже звикли готуватися заздалегідь до цього поширеного явища. Звісно, щоб грамотно провести фармацевтичну опіку пацієнту з болем в горлі, бажано уточнити її характер, локалізацію. Але хоча нерідко діагноз очевидний, співробітник аптеки не може брати на себе відповідальність за його точність. Тому, підбираючи такому відвідувачеві лікарський засіб, краще орієнтуватися на безрецептурні препарати з широким колом дії й достатнім профілем безпеки. І бажано, щоб це були натуральні засоби й містили добре відомі компоненти, які довели свою ефективність тривалим успішним застосуванням. Не новина, що натуральні комплекси діють більш дбайливо і безпечно, тому багато клієнтів аптеки сьогодні роблять вибір на користь саме таких продуктів.

Якщо ми маємо справу з неускладненим випадком болю в горлі, правильно підібраний фітопрепарат допоможе досягти стійкого полегшення стану. Однак і в більш складних випадках натуральні засоби є невід’ємною частиною грамотного комплексного лікування, оскільки допомагають скоротити строки захворювання і запобігти можливих ускладнень.

 

Вибір безпечного засобу від болю в горлі

Швидко позбавитися неприємної і невчасної проблеми допоможуть натуральні спреї торгової марки ValeVita, що раціонально поєднують інноваційні технології та цілющі можливості природи. Продукцію розроблено спеціально для пацієнтів із застудними захворюваннями, що викликані респіраторною вірусною інфекцією та іншими сезонними збудниками.

Коли мова йдеться про літні застуди з ведучим симптомом «біль у горлі», доцільно буде порекомендувати зв’язку двох препаратів: ValeVita Ларінго-Спрей + ValeVita Фарінго-Спрей. Таким чином, аптечний працівник забезпечить натуральну комплексну допомогу людині, крім того, зможе відточити навичок сумісних продаж, що є дуже важливим в існуючих на ринку конкурентних умовах.

Отже, у чому переваги цих двох спреїв?

Перш за все, обидва продукти містять комплекси біологічно активних речовин для загального зміцнення та підтримки нормального стану організму, створені на основі натуральних рослинних компонентів та олій.

Зокрема, ValeVita Ларінго-Спрей – натуральний антисептик для горла та ротової порожнини. Засіб містить прополіс та квітки календули, що забезпечують виражені антибактеріальні властивості, а також знеболюючу та протизапальну дію. Спрей застосовують для усунення запалення слизової оболонки порожнини рота і горла, верхніх дихальних шляхів як при інфекційних захворюваннях, так і після маніпуляцій.

ValeVita Ларінго-Спрей працює у двох напрямах:

Напрям 1. Знезаражує та захищає слизову оболонку від потрапляння та розвитку хвороботворних мікроорганізмів, у тому числі вірусів та грибів.

Напрям 2. Зволожує, усуває запалення, сприяє загоєнню мікротравм та відновленню функцій слизової, в тому числі після стоматологічних втручань.

У свою чергу, ValeVita Фарінго-Спрей – натуральний спрей роти болю в горлі та захриплості. До складу продукту входять натуральні олії обліпихи, квіток календули та бергамота. ValeVita Фарінго-Спрей рекомендовано в комплексній терапії інфекційних захворювань верхніх дихальних шляхів (в тому числі ангін, глоситів, фарингітів) та профілактично перед та після маніпуляцій для захисту слизової від потрапляння та розвитку мікроорганізмів та подразнень. До речі, ValeVita Фарінго-Спрей чинить місцеву протиалергійну дію, що дуже важливо влітку, коли неприємні відчуття у горлі можуть бути викликано саме алергічними проявами.

 

Чому два спреї – краще?

Запитання, яке обов’язково ставить більшість відвідувачів аптеки з болем в горлі: якщо кожен з препаратів допомагає позбавитися проблеми, навіщо брати обидва?

Справа в тому, що ці два препарати створюють максимальну концентрацію активних компонентів, що, поєднуючись, забезпечують надійну та різнобічну допомогу хворому горлу. ValeVita Ларінго-Спрей за рахунок вмісту прополісу діє, в першу чергу, як натуральний місцевий антибіотик, а ValeVita Фарінго-Спрей знеболює, зменшує відчуття дискомфорту в горлі, усуває сухість, першіння та захриплість, полегшує процес ковтання. У комплексі цілющі фітокомпоненти спреїв ValeVita Ларінго-Спрей та ValeVita Фарінго-Спрей сприяють належному функціонуванню слизових оболонок верхніх дихальних шляхів при станах, що супроводжуються нежиттю, набряком і запаленням слизової оболонки носа, закладенням носа, болем у горлі, відчуттям сухості, хрипотою та першінням в горлі.

Важливо, що натуральні спреї можна рекомендувати для всієї сім’ї, оскільки вони можуть застосовуватися як у дорослих, так й у дітей віком від 3-х років.

Висока безпека, простота, зручність у застосуванні, гармонійне поєднання натуральних компонентів – ось основні переваги, які дозволяють рекомендувати спреї ValeVita пацієнтам з болем в горлі в будь-яку пору року. Літня відпустка не повинна бути зіпсована ангіною або фарингітом. Запропонував хворому цілющу зв’язку ValeVita Ларінго-Спрей + ValeVita Фарінго-Спрей, провізор може бути впевнений: людина буде йому вдячна за можливість швидко розпрощатися з «зимовою» проблемою й повернутися в сонячне літо!

 

Алгоритм рекомендації ValeVita в аптеці